Geen pagina gevonden voor het weergeven van nieuwsitems

Opening Jonge OndernemersParlement 16 juni 2015 te Amsterdam

De wereld wordt in toenemende mate vormgegeven door jonge, bevlogen ondernemers die naast het neerzetten van een innovatieve onderneming ook hun steentje bij willen dragen aan een betere wereld. Maatschappelijk uitdagingen worden in toenemende mate op vernieuwende wijze getackeld door deze nieuwe generatie ondernemers en hun start-ups. Deze bevlogen ondernemers worden gedreven door impact, hebben gedurfde ideeën en zijn de leiders van de toekomst! Op 16 juni aanstaande gaat het ONL Jonge OndernemersParlement officieel van start. Wil jij in gesprek met verschillende interessante ondernemers, bestuurders van het gevestigde bedrijfsleven en politici en heb je een ‘the sky is the limit’ mentaliteit?

 

Kom dan op 16 juni 2015 naar de Beurs in Amsterdam en laat je inspireren! Je bent van harte welkom vanaf 08:.30 uur (inloop). Locatie: Beursplein 5 in Amsterdam.

Het programma is als volgt:

08:30 Ontvangst
09:00 Gongsessie met ONL Jonge OndernemersParlement en Euronext
Officiële kick-off/opening van het ONL JongerenParlement

09:30 Inleiding Euronext door Fred van der Stappen en Hans Leufkens
10:00 Presentatie Remko ten Barge van NieuweStroom*, Nieuwe speler in een oude markt
10:30 Q&A met Euronext, ONL Jonge OndernemersParlement en jonge ondernemers
11:15 Afsluiting met versnaperingen en netwerken
Wil je je aanmelden? Mail je NAW gegevens, inclusief je functie en mobiele telefoonnummer naar parlement@onl.nl onder vermelding van ’16 juni Euronext’. Het ONL JongerenParlement is bestemd voor jonge ondernemers van 20-30 jaar

Bron: onl.nl
Bron: Flevum