Geen pagina gevonden voor het weergeven van nieuwsitems

Coffee Based mag pitchen bij Knowledge Mile Boiling!

Goed nieuws! Op 4 juni 2015 gaat één van de Startup Tech Centre ondernemers, Marjet de Jong, pitchen bij Knowledge Mile Boiling. Marjet de Jong heeft, tijdens de Minor van Startup Tech Centre, met een aantal medestudenten het initiatief Coffee Based opgericht. Coffee Based ziet koffiedik, het restproduct van een kopje koffie, niet als reststroom maar als grondstof.

De Knowledge Mile is een samenwerking van hogescholen, bedrijven en organisaties die expertise en talent koppelen aan lokale initiatieven. Zij ontwikkelen het gebied de Knowledge Mile: een creatieve leeromgeving rond de strook Wibautstraat en Weesperstraat in Amsterdam. De andere drie initiatieven die ook zullen pitchen zijn Curious Behaviour, ZelfDesign en het Sandberg Instituut.

Tijdens Knowledge Mile Boiling zullen nieuwe coalities gesmeed worden die Coffee Based kunnen helpen bij het realiseren van het concept. Daarnaast maken ze kans op het gedoneerde geld dat verdubbeld wordt door het Amsterdam Creative Industries Network. Dit kan oplopen tot maar liefst 1500 euro! Met dit geld kan Coffee Based het concept uitwerken en een proof of concept bouwen, ofwel een versimpelde productielijn waarin te zien is hoe onze producten ontstaan. Zodat geïnteresseerden kunnen zien wat er mogelijk is met koffiedik!

Knowledge Mile Boiling vindt plaats op donderdag 4 juni 2015 van 19:00 tot 21:00 in een spectaculaire en intieme bubble midden op de Wibautstraat!

Dit is Knowledge Mile Boiling in het kort:

  1. Boilingbezoekers doen een donatie van tien euro.
    2. Vier creatieven pitchen hun idee.
    3. Iedereen brengt zijn stem uit, genietende van een soepje.
  2. Het initiatief met de meeste stemmen gaat naar huis met het gedoneerde geld, dat ook nog wordt verdubbeld!
  3. Bij de next Knowledge Mile Boiling laat de winnaar zien hoe de Knowledge Mile is ingekleurd.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je Coffee Based steunen? Koop dan nu je tickets! Er zijn slechts 75 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Tickets kun je hier bestellen voor € 10,- (+ € 1,35 toeslag). Waarbij je de € 10,- doneert aan het initiatief waar je op stemt. Vergeet ook niet om je aan te melden bij het Facebook event!