Geen pagina gevonden voor het weergeven van nieuwsitems

SAMENWERKING MET RECHTSWINKEL DE CLINIC

Als Start-up Tech Centre zijn we altijd blij met prettige en geslaagde samenwerkingsverbanden. We hebben een divers en goed onderlegd docententeam, het is echter onmogelijk om alle thema’s binnen het curriculum zelf te behandelen. Het aangaan van samenwerkingen met speciallisten uit het veld geeft ons de mogelijkheid om sommige thema’s uit te besteden.

Wat betreft het thema recht kunnen we al twee jaar rekenen op Rechtswinkel de Clinic. Rechtswinkel de Clinic is een gespecialiseerde rechtswinkel op het gebied van Technologie, Media en Communicatie. Tien topstudenten in hun masterfase geven in samenspraak met deelnemende advocatenkantoren juridische ondersteuning aan o.a. start-ups.

We hebben al drie maal mogen leren en genieten van de uitstekende workshops van de Clinic. Wat opvalt is dat de juristen in spe echte interesse in ondernemerschap hebben en van tevoren zoveel mogelijk van de start-ups uit het Start-up Tech Centre willen weten. Dit levert interessante, enthousiaste workshops op met veel kennis op maat voor onze start-ups.

Waar gaan deze workshops eigenlijk precies over zul je je als lezer misschien afvragen. Te veel om op te noemen, maar toch een tipje van de sluier:
Merk- en handelsnamen, juridische aspecten van samenwerking en bescherming van ideeën en vormgeving. Dit staat hier leuk, maar eigenlijk moet je een workshop gewoon meemaken. Hou daarom de agenda op onze website goed in te gaten. In de toekomst zullen we steeds meer workshops die in het Start-up Tech Centre worden gegeven openbaar toegankelijk maken.
Bij deze een ‘Big Thank You’ voor Rechtswinkel de Clinic, we zien weer uit naar een volgende ontmoeting!
Rutger Schuurman – 2015