Geen pagina gevonden voor het weergeven van nieuwsitems

Van hard werken naar smart werken

Jerry van Staveren is business Coach & tevens oud student van de Hogeschool van Amsterdam. Hij ondersteund succesvolle ondernemers om het volgende niveau te bereiken met hun business.

 

Op 4 december aanstaande zal hij bij een Hogeschool van Amsterdam tijdens een interactieve lezing praktijkkennis delen & inzichten geven die niet in de boeken terug te vinden zijn.

De focus zal met name liggen op het gebied van (online) marketing. Een kijkje achter de schermen in wat succesvolle ondernemers doen om succes te behalen en welke jij kan inzetten om jouw product of dienst in de markt kan zetten, tegen de juiste prijs en bij de juiste doelgroep.

Overzicht programma:

je daarvoor in?

Social media is een hot item maar waar gaat het nu precies over? Wat kunnen ondernemers of bedrijven (B2B en B2C) met Facebook, LinkedIn, Twitter, enzovoort?

Hoe kunnen we nu als ondernemer of bedrijf een consistent marketingbeleid ontwikkelen in een wereld die zo snel verandert? Wat is zinvol en wat is onzin op het gebied van (online) marketing?

Jerry van Staveren staat garant voor interactie, nieuwe inzichten, praktische oplossingen & verfrissende ideeën.

Ben je het zat om alleen maar uit de boeken te leren en wil je ook eens inzichten vanuit de praktijk krijgen? Wil je niet opnieuw het wiel uitvinden maar direct aan de slag met bewezen tools & strategieën?

Kom dan ook 4 december om 10:30 naar het Weesperzijde 190, Amsterdam, Auditorium en stel jouw vragen.