Geen pagina gevonden voor het weergeven van nieuwsitems

Wat is branding?

Is een van de vragen die aan bod kwamen tijdens de gastcollege van Annika Geurtsen afgelopen vrijdag. Tijdens de college heeft ze ondernemers laten nadenken over branding en logo ontwerp en heeft ze geholpen met het creëren van hun eigen identiteit.

Annika Geurtsen is Art Director bij Just, een bedrijf die campagnes, identiteiten en veel meer ontwerpt. Bij Just kijken ze niet alleen naar hoe mooi iets is of moet worden, maar ook naar de boodschap die hun ontwerpen moeten uitstralen. Zij geloven in de kracht van simpliciteit n streven naar ontwerpen die een duidelijke focus hebben, door onnodige weg te laten. Just is niet alleen bezig met ontwerpen, maar ook met het tot leven brengen van hun ideeën. Dat was ook erg duidelijk aanwezig in de boodschap die Annika had voor de ondernemers van Startup Tech Centre.

Gastcollege begon met een stukje theorie, begeleid met vragen over de huidige visie en kennis van de studenten ondernemers over het onderwerp branding en logo. Daarna heeft elke startup de kans gehad om aan hun eigen logo te werken en persoonlijk te bespreken met Annika. Zo werden de bestaande logo’s verbeterd en zijn er en aantal logo’s geboren.